Δωρεές

Ιανουάριος 2024: Το ΔΣ ευχαριστεί τα super market “Σκλαβενίτης” για τη δωροεπιταγή αγοράς απαραίτητων αναλώσιμων για την κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Ιανουάριος 2024: Το ΔΣ ευχαριστεί την εταιρεία Ιατρικών Μηχανημέτων Biomerieux Ελλάς ΑΕ για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας, εις μνήμην Μαρκόγλου Αντώνη υιού του μέλους μας Γερομεριάτη Τάνιας.

Ιανουάριος 2024: Το ΔΣ ευχαριστεί το μέλος μας Γερομεριάτη Τάνια για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας, εις μνήμην του υιού της Μαρκόγλου Αντώνη.

Ιανουάριος 2024: Το ΔΣ ευχαριστεί το μέλος μας Χατζηβασιλείου Νίκο και το Σύλλογο “ΠΛΕΙΑΣ” όπου συμμετέχει, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Ιανουάριος 2024: Το ΔΣ ευχαριστεί την Γεωργίου Ιωάννα για την οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο, εις μνήμην του υιού της Γεωργίου Νικολάου, συγγενούς του μέλους μας Μπότη Χρήστου.

Δεκέμβριος 2022: Το ΔΣ ευχαριστεί το μέλος μας Χατζηβασιλείου Νίκο και το Σύλλογο “ΠΛΕΙΑΣ” όπου συμμετέχει, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Ιούλιος 2022: Το ΔΣ ευχαριστεί την Οικογένεια του μέλους μας Χρήστου Μπότη για την οικονομική του ενίσχυση στο Σύλλογο εις μνήμην του αδελφού του Κωνσταντίνου Μπότη. Για τον ίδιο λόγο ευχαριστεί την Οικογένεια του Δημητρίου Μπότη, γυιού του Κωνσταντίνου και των συγγενών του. 

Ιανουάριος 2022: Το ΔΣ ευχαριστεί το μέλος μας Κοττά Καλλιρρόη για την οικονομική της ενίσχυση στο Σύλλογο εις μνήμην της Μητέρας της Κοττά Ευαγγελίας.

Δεκέμβριος 2021: Το ΔΣ ευχαριστεί την Πρόεδρο κα Κατσαρού, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου αντί στεφάνων από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία του συζύγου της μέλους του Συλλόγου Στέργιου Κατσαρού.