Δωρεές

Δεκέμβριος 2022: Το ΔΣ ευχαριστεί το μέλος μας Χατζηβασιλείου Νίκο και το Σύλλογο “ΠΛΕΙΑΣ” όπου συμμετέχει, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Ιούλιος 2022: Το ΔΣ ευχαριστεί την Οικογένεια του μέλους μας Χρήστου Μπότη για την οικονομική του ενίσχυση στο Σύλλογο εις μνήμην του αδελφού του Κωνσταντίνου Μπότη. Για τον ίδιο λόγο ευχαριστεί την Οικογένεια του Δημητρίου Μπότη, γυιού του Κωνσταντίνου και των συγγενών του. 

Ιανουάριος 2022: Το ΔΣ ευχαριστεί το μέλος μας Κοττά Καλλιρρόη για την οικονομική της ενίσχυση στο Σύλλογο εις μνήμην της Μητέρας της Κοττά Ευαγγελίας.

Δεκέμβριος 2021: Το ΔΣ ευχαριστεί την Πρόεδρο κα Κατσαρού, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου αντί στεφάνων από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία του συζύγου της μέλους του Συλλόγου Στέργιου Κατσαρού.

Σεπτέμβριος 2020: Το ΔΣ ευχαριστεί την ΠΟΣΟΨΥ, την Πρόεδρο κα Νομίδου και την Ταμία κα Καπασακάλη, για την αγορά αναγκαίων επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών και τη δωρεά τους στο Σύλλογο.

Ιανουάριος 2020: Το ΔΣ ευχαριστεί τα μέλη της Μουσικής Ομάδας “Αλληλέγγυες Νότες” Αμαρουσίου για την οικονομική τους ενίσχυση στο Σύλλογο.